Julemarked i Rostock og Lübeck

Julemarked i Rostock og Lübeck

29. november - 2. december 2018

Pris pr. person i dobbeltværelse

kr. 2.995,-


Tillæg for enkeltværelse

kr. 600,-


Inkluderet i prisen:
  • Bus Bornholm - Rostock
  • Færgebilletter
  • 3 nætter i delt dobbeltværelse
  • 4 x morgenmad
  • 2 x frokost
  • 1 x middag
Depositum på 1000,- pr. person betales ved bestilling, restbeløbet betales senest 45 dage før afrejse. Læs venligst vores vilkår før bestilling.
Vilkår og praktisk info
Tilmelding

4 dage. Vi besøger to af de mest berømte julemarkeder i Nordtyskland. Vi skal se, høre, lugte og smage på julen med al dens glimmer og glans. Måske bliver det også til marcipan og glühwein eller de sidste julegaver.
 

Dag 1
Efter endt opsamling kører vi om bord på Bornholmslinjens færge til Sassnitz. Under overfarten nyder vi morgenmaden og får hilst på hinanden. Efter ankomst kører vi mod Rostock og vores hotel, Ibis Rostock am Stadthafen. Allerede på førstedagen må man ud at se lidt på julemarkedet i byen. Middagen spiser vi på hotellet.
 
Dag 2
Efter morgenmaden sætter vi os i bussen og begiver os til et af de andre store og berømte julemarkeder, nemlig Lübeck. Lübick byder på hele 7 julemarkeder med forskellige temaer ti både børn og voksne. Her har vi dagen på egen hånd til at se, lugte, smage og handle alt hvad hjertet kan begære. Vi returnerer til Rostock og vores hotel hen på eftermiddagen.
 
Dag 3
I dag står dagen i julemarked i Rostocks tegn. I skæret af julenysene stråler Rostock Julemarked med ca. 300 boder på pladsen i hjertet af byen. Man bliver mødt af de typiske og ægte lækkerier - pølser, fisk, kager, slik og for ikke at glemme glühwein. Oplev gamle traditioner og bliv ført tilbage til barndommen i eventyrskoven.
 
Dag 4
Efter en dejlig morgenmad på hotellet pakker vi bussen og gør klar til at køre hjemover. Vi skal med færgen fra Sassnitz til Rønne. Under overfarten spiser vi frokost sammen.